• Cafe & Restaurant

Med en Segafredo kaffeløsning vil du altid kunne servere kvalitetskaffe til dine gæster. Og dine gæster vil vide at med Segafredo kaffe får de en god oplevelse. De vil kunne genkende logoet fra deres rejser i udlandet og vækker minder fra hvor de nu har fået Segafredo før.

Når I bliver en del af Segafredo, som kunde hos os, er det essentielt at alle bliver uddannet i at lave kaffen som vi gerne vil have den skal smage. Vi laver kurser så I lære at indstille kværnen og maskinen så espressoen løber korrekt og vi lærer Jer at lave den perfekte mælk til latte og cappuccino mm.

Derudover vil I med Segafredo altid kunne få varer og service. Ordre over 2.500,- er der fri levering og vi har to dages levering. Service af maskinen kan vi også hjælpe med da vi har en fast teknikker tilknyttet som kommer med maks en dags ventetid. Det vigtigste for os er at du kan sælge kaffe og tjene penge.

Vi anvender og arbejder med følgende maskiner som vi kan servicere og hjælpe med i forbindelse med opstart, etc. Har du spørgsmål så tag endelig kontakt til os.

© Copyright Segafredo Zanetti Danmark | Website by dream-it.dk