• Cafe & Restaurant

Med en Segafredo kaffeløsning vil du altid kunne servere kvalitetskaffe til dine gæster. Og dine gæster vil vide at med Segafredo kaffe får de en god oplevelse. De vil kunne genkende logoet fra deres rejser i udlandet og vækker minder fra hvor de nu har fået Segafredo før.

Når I bliver en del af Segafredo, som kunde hos os, er det essentielt at alle bliver uddannet i at lave kaffen som vi gerne vil have den skal smage. Vi laver kurser så I lære at indstille kværnen og maskinen så espresso løber korrekt og vi lærer Jer at lave den perfekt mælk til latte og cappuccino mm.

Derudover vil I med Segafredo altid kunne få varer og service. Ved ordre givet inden kl.11 levere vi dagen efter – dog ikke lørdag og søndag. Ved ordre over 2.000,- er der altid fri levering. Service af maskinen kan vi også hjælpe med eller vi har gode samarbejdspartnere. Det vigtige er at du kan lave kaffe og tjene penge. Det er det vigtigste for os.

Vi anvender og arbejder med følgende maskiner som vi kan servicere og hjælpe med i forbindelse med opstart, etc. Har du spørgsmål så tag endelig kontakt til os.

La San Marco, som er en del af vores koncern: http://www.lasanmarco.it/pages/en/home.php?lang=EN

Rancilio og Promac arbejder vi også med: http://www.ranciliogroup.com/Home

Af kværne ud over La San Marco anvender vi også Obel og denne kværn: http://www.obel.it/en/mitoistantaneoeng

© Copyright Segafredo Zanetti Danmark | Website by dream-it.dk