• Om os

Segafredo Danmark

Segafredo Zanetti Danmark har eksisteret siden 2003, hvor Massimo Zanetti Beverages Group besluttede at også danskerne skulle have mulighed for at nyde den gode kaffe efter italienske traditioner. Frem til 2012 har Segafredo Zanetti Danmark primært koncentreret sig om at levere den gode espresso kaffe til caféer og restauranter, hvilket betyder at vi i dag har omkring 250-275 café -og restaurantkunder i Danmark. Hertil kommer omkring flere og flere kontorer som også ønsker at give sine ansatte og kunder en lidt anderledes og bedre kaffe oplevelse end normalt.

Men Segafredo Zanetti skal nu ikke kun kunne nydes på caféer og restauranter i Danmark. Vi ønsker også at udbrede vores gode kaffe produkter til hjemmet. Hvorfor vi nu er at finde i flere og flere detailbutikker. Herunder Føtex og Bilka, samt udvalgte Meny butikker. Under produkter kan du se hvilke produkter vi fører i disse butikker.

Segafredo Zanetti Danmark vil ikke stoppe med at levere espresso bønner til HoReCa branchen, som vi også kalder ”Arven”. Vi vil konstant udvikle og udvide vores café og restaurant forretning fordi vi tror på at oplevelsen og starten på den gode kaffeoplevelse starter her. Nu vil vi bare gøre det muligt at også at nyde Segafredo hjemme i dagligdagen.

Det skal nævnes at Segafredo Danmark støtter Hjerterforeningen gennem vores engagement i Hjertetouren og vi er sponsor af FCK.

Værdier

Vision

Segafredo Zanetti Danmark vision er:

At være den mest beundringsværdige leverandør af god italiensk kaffe med samme kvalitet og fokus uanset om det leveres gennem oplevelser med god stil på cafeer rundt om i Danmark eller via detailkanaler.

Det betyder med andre ord at vi med Segafredo Zanetti kaffe ønsker at give alle danskere mulighed for at købe og nyde den gode kaffe. Ikke kun på cafeer og restauranter, men også fra detailbutikker så du selv derhjemme kan lave en god kop kaffe og eventuelt genskabe oplevelsen fra din lokale café eller udlandsrejse.

Mission

Segafredo Zanetti Danmark mission er:

At være med til at skabe et rum hvor god italiensk kaffe nydes.

Og med det mener vi, at Segafredo Zanetti levere den gode kaffe til cafeer, restauranter og til detailbutikker. Rummet er der hvor du som forbruger er. Vi er med til at skabe rummet og oplevelsen.

Kultur

Vi hos Segafredo Zanetti Danmark vil gerne kendetegnes ved at vi har en kultur og nogle værdier som går igen i vores arbejde og dagligdag. Det giver os internt mulighed for at have et sprog og en arbejdsgang som sikre at vi kan nå vores vision og efterleve vores mission.

Vi har udvalgt tre ord som vi i dagligdagen vil arbejde ud fra og efter:

Teamplay – Vi skal som team i Segafredo Zanetti være her for hinanden så vi kan servicere vores kunder bedst muligt.

God Stil – At vi holder hvad vi lover og sikre os at vores kunder får den service og betjening de fortjener.

Fokus – At vi kommer forberedt og konstant har fokus på at levere vores produkter og ydelser bedst muligt

Massimo Zanetti Beverage Group

Massimo Zanetti er grundlæggeren af Segafredo Zanetti. Initialt grundlagde han virksomheden indenfor Italien, hvor firmaet hurtigt blev markedsleder med espresso kaffe indenfor Café og restaurants branchen. Herefter var det naturlige skridt at udvide markedet til også at omfatte detail og det almindelige forbruger marked. Og slutteligt at blive en international kaffe virksomhed.

Segafredo Zanetti er i dag den ledende espresso producent i Italien og verden generelt med mere end 70.000 kunder og 50 millioner kopper Segafredo Zanetti espresso drukket hver dag.

Missionen generelt er at sprede smagen, kulturen og brygningen af en ægte italiensk espresso til hele verden.

Omsat til aktion betyder det, at Segafredo Zanetti ønsker at tilbyde produkter af den bedste kvalitet. En kvalitet der skal gennemsyres hele vejen fra selve kaffeplanten til espresso serveringen.

Segafredo Zanetti er en del af det som hedder Massimo Zanetti Beverages Group, som er et holding selskab der indeholder en bred vifte af virksomheder der hurtigt og konstant vækster på verdensplan.

Det er den første privatejede kaffevirksomhed som producere mere end 120.000 tons kaffe hvert år. Massimo Zanetti Beverages Group’s unikke forretningssetup gør at virksomheden har total kontrol over hele produktionskæden – fra plukning til salg.

Nedenfor ses de forskellige internationale brands som hører til Massimo Zanetti Beverages Group. Det er ved siden af kaffen blandt andet te, kakao og espressomaskiner.

© Copyright Segafredo Zanetti Danmark | Website by dream-it.dk